Rendező
M. Kiss Csaba, Rohonyi Gábor
Főszereplők
Nagy Dániel Viktor
Farkas Franciska
Fekete Ernő
Schmied Zoltán
Lakatos Erik
Nagy Norbi
Pászik Christopher
Lakatos Csaba
Kaszás Gergő
Bánki Gergely
Mészáros Blanka
Dóra Béla
Bezerédi Zoltán
Székely B. Miklós
Rezes Judit
Schell Judit
Dobó Kata
Gryllus Dorka
Anger Zsolt és Gáspár Laci.
Műfaj
Vígjáték | Kaland
Játékidő
95 perc
Korhatár
12
Bemutatás
2017/04/06
Ország / Év
Hungary 2017
Eredeti cím
Brazilok

Brazilok


Mindenki focizik. Az egész falu a bajnokság lázában ég: a csapatok felkészülnek, és győzni akarnak. Az esélyes persze a helyi önkormányzat nagyvadjaiból álló társaság, élükön a polgármesterrel (Fekete Ernő), aki nem tud hibázni, és helyettesével (Schmied Zoltán), aki meg nem szeret.
De valami megzavarja az eddigi harmóniát: a falu legszegényebbjei, a helyi cigánytelepen csellengő kamaszok, élükön a börtönből frissen szabadult, aranylábú rosszfiúval (Nagy Dániel Viktor), mellettük a dekázásban élen járó helyi pappal (Bánki Gergő) életükben először szintén neveznek. És nyerni akarnak.
És mert a faluból elszármazott, titokzatos milliomos éppen ebben az évben dönt úgy, hogy szülőhelye legjobb focistáit kiutaztatja magához Brazíliába, hirtelen megemelkednek a tétek, és felkavarodnak a falu addig nyugodt hétköznapjai.
De kell még néhány nagy szerelem, még nagyobb tömegverekedés, váratlan házkutatás, rejtélyes rablóbanda, kigyulladó vasutas és merdzsón érkező cigányvajda, hogy kiderüljön, ki és hova utazik végül… és akkor talán még Gáspár Laci is megérkezik.

Még soha nem játszott együtt egy filmben ennyi magyar sztárszínész. A celebválogatott a fiatal főszereplők mellett, elsöprő zene kíséretében valószínűleg az év legpörgősebb, legvidámabb filmjét készítette el.