Fogadj örökbe egy mentőkutyát!

2018. Sze. 21.

Szeptember 29-én és 30-án a Pécsi Mentőkutyás Egyesület „FOGADJ ÖRÖKBE EGY MENTŐKUTYÁT!”

rendezvényére várunk titeket!

A hétvégén megismerhetitek az Egyesület munkáját és az örökbefogadási programot, és itt lesznek a négylábú hősök is!

Fogadj örökbe egy Mentőkutyát!

Az örökbefogadás jelképes! Az örökbefogadott mentőkutya a gazdájánál marad, tulajdonjoga nem változik. Egy mentőkutyának több örökbefogadó nevelőszülője is lehet. A nevelőszülőnek semmilyen kötelezettsége sincs az örökbefogadott mentőkutya tartásával, ellátásával kapcsolatban.

Az örökbefogadás a mentőkutyák esetében azt jelenti, hogy bárkit megillet a kitüntető “nevelőszülő” cím, aki kiválasztja kedvencét és pénzadománnyal támogatja. Az örökbefogadás jelképes és egyéves időszakra szól, de meghosszabbítható.

A mentőkutyák örökbefogadásának általános feltételei:

– Évente egyszer megrendezzük a mentőkutyák örökbefogadói nyílt napját. Itt lehetőség van figyelemmel kísérni a mentőkutya fejlődését, beszélgethetsz a gazdájával és részt vehetsz a tréningeken.

– Évente egyszer egy különleges alkalomra (szülinap, céges party, iskolai nyílt nap) ellátogat hozzád az örökbefogadott mentőkutya. (4.Befektetés a jövőbe tagság)

– A befizetett támogatást a Pécsi Mentőkutyás Egyesület az önkéntes mentőkutya-vezetők támogatására fordítja mely magában foglalja a mentőkutyák képzését, oktatását, állatorvosi ellátását felszerelések megvásárlását és kényelmük biztosítását.

Az örökbefogadást készpénzben vagy átutalással tudod fizetni, ezt követően küldj egy e-mailt, melyben neved mellett a  címet is megadod ahol tudjuk veled tartani a kapcsolatot.

Név: Pécsi Mentőkutyás Egyesület

Számlaszám: HU81-10102440-81591800-01004009 BUDAPEST BANK

Megjegyzésbe: az örökbe fogadni kívánt mentőkutya neve

Támogató klub

  1. Junior tagság: Hisszük és valljuk, hogy a jó szándékú emberek több pici támogatása és önfeláldozása viszi előre munkánkat. Éves örökbefogadás minimális összege 5.000 Ft, cserébe névre szóló Nevelőszülői oklevelet adunk.
  2. Gondoskodó tagság: Éves nevelőszülői gondoskodás minimális mértéke 10.000 Ft, ezen támogatásért cserébe oklevelet és egy plüss kutyát kapsz ajándékba.
  3. Megbecsülés tagság: Az éves megbecsülés minimális mértéke 20.000 Ft, ezen támogatásért cserébe oklevelet, egy plüss kutyát és egy mentőkutyás pólót kapsz tőlünk a megbecsülésünk jeléül a fotók és videók mellé az örökbefogadott mentőkutya hétköznapjairól.
  4. Befektetés a jövőbe tagság: Ezen klub tagjai tetszőleges összeggel tudják támogatni a mentőkutyát. Éves tagság esetében ez minimum 40.000 Ft, mely személyes meglepetésekkel és kivételes kiváltságokkal jár az ajándékok mellett. Közös fotót adunk az örökbefogadott mentőkutyával. Előre egyeztetve évente egyszer egy különleges alkalomra (szülinap, céges party, iskolai nyílt nap) ellátogat hozzád az örökbefogadott mentőkutya, illetve az egész Csapat.