Nyitva tartással kapcsolatos információk

2020. Már. 17.

Kedves Látogatónk!
Tájékoztatunk titeket, hogy Magyarország Kormánya határozatlan ideig érvényes rendelete alapján 2020.03.17. napjától kezdve a kiskereskedelmi egységek, tehát az éttermek, kávézók és az üzletek nyitva tartását 15:00 óráig engedélyezi.
Fenti rendelkezés alól kivételt képeznek az élelmiszerüzletek, drogériák és a patikák, amelyek a szokásos nyitva tartás szerint üzemelhetnek, amíg a Kormány erről máshogy nem rendelkezik.
A fenti rendelkezés értelmében tehát üzleteink 15 óráig várják a vásárlókat, kivéve a dm, a Cutler Gym, a Posta, az Uzsi Egészségbolt és Scitec, melyek a rendes nyitva tartási rend szerint tartanak nyitva. Egyes üzletek korábban nyitnak. Ezekről érdemes tájékozódni az adott üzlet vagy szolgáltató Facebook oldalán is.
Szintén a tegnap született rendelet értemében a Kormány elrendelte a mozik bezárását, így a Cinema Cityben mától, azaz március 17-től nem lesz vetítés.

Ezzel együtt arra kérünk minden kedves vásárlónkat, hogy körültekintően vegye igénybe a pláza szolgáltatásait, fokozottan ügyeljenek a higiéniai szabályok betartására.
Lehetőség szerint tartsuk meg a megfelelő távolságot egymás között, és ne tartózkodjunk egyszerre túl sokan egy közös helyiségben.

Folyamatosan figyeljük a fejleményeket, amint a fenti nyitva tartási rendben ismételten változás áll be, közölni fogjuk.