Pécs Plaza – Fressnapf „KUTYÁS FUTÁS” 2017. október 07., szombat

2017. Sze. 7.

Kedves Gazdik, kedves Futók!

A Pécs Plaza hagyományteremtő céllal, az állatok világnapja alkalmából közös futóversenyt rendez gazdiknak és kutyusuknak. A versenyen egy rövidebb és egy hosszabb távon lesz lehetőségetek együtt megmérettetni, ami bizonyára mindkettőtök számára feledhetetlen élmény lesz.

Futóversenyünk célja: a nevezési díjakból befolyt összeggel a Misina Állatmenhely támogatása

A futóverseny nevezési díjaiból befolyt összeget teljes egészében a Misina Állatmenhelyhez juttatjuk el, ezért sok szeretettel várjuk azokat a kutya nélkül rajthoz álló futókat is, akik részvételükkel szeretnék támogatni a Misinát. (Díjazásban csak a kutyával versenyzők részesülnek.)

ELŐNEVEZÉS ITT>>


A verseny rendezője: Pécs Plaza
 
Időpont: 2017. október 07., szombat 10.00 óra
 
Helyszíni nevezés: 2017. október 07., szombat 8-9.30-ig Pécs Plazában a nyugati (3-as) bejáratnál
Díjazás: Mindkét távon az első 3, kutyával együtt induló és befutó versenyzőt díjazzuk. A nyereményeket a Fressnapf Állateledel és Állatfelszerelés Áruháza biztosítja:
I. helyezett: 7000 Ft értékű Fressnapf ajándék
II. helyezett: 5000 Ft értékű Fressnapf ajándék
III. helyezett: 3000 Ft értékű Fressnapf ajándékMindkét táv első helyezett gazdija egy bögrét kap ajándékba, melyre kutyusa képe lesz gravírozva az Állati Ajándékok felajánlásaként!Mindkét táv 1-2-3. helyezettje egy-egy családi pizzát kap ajándékba a Don Pepe Pizzéria felajánlásával!Mindkét táv első helyezettje egy-egy könyvet kap ajándékba a Libri Könyvesbolt felajánlásával!

Minden négylábú versenyző ajándékot kap!

Nevezési díj: 1000 Ft//fő vagy gazdi-kutya együtt, mely összeggel a Misina Állatmenhelyet támogatod
Távok és díjazás:

 

– „kis kör” kb. 1,5 km

– „nagy kör” kb. 3,0 km

Mindkét távon az első 3, kutyával együtt induló és befutó versenyzőt díjazzuk.

 

Rajt és cél:  A Pécs Plaza 3-as (nyugati) parkolójában. Rajt 10.00 órakor.
Verseny útvonalai:

„kis kör” kb. 1,5 km: a Pécs Plaza nyugati parkolójából jobbra indulva – a kereszteződésben jobbra fordulva – a Megyeri út és a Keszüi úti körforgalomban az első kijáraton ki – végig a Garázs úton ki egészen a Nyugati Ipari út (elkerülő) kerékpárútjára – innen jobbra vissza az indulási pontra.

 

„nagy kör” kb. 3,0 km: a Pécs Plaza nyugati parkolójából jobbra indulva – a kereszteződésben jobbra fordulva – a Megyeri út és a Keszüi úti körforgalomban második kijáraton ki – egyenesen végig a Nagy Imre úti kereszteződésig – itt jobbra a kerékpárúton végig haladva a Nyugati Ipari út (elkerülő) mentén vissza az indulási pontra.

 

 

Eredményhirdetés, nyeremények átadása:

11.00 órakor a Pécs Plaza nyugati (3-as) bejáratánál

 

Nevezési feltételek:

A 14 évet nem betöltött futók csak a szülői engedély felmutatásával  indulhatnak. Minden futó felelős azért, hogy az Ő és kutyája egészségi állapota lehetővé teszi a versenyen való indulást. Szervezők semmilyen bekövetkező egészségügyi problémáért nem vállalnak felelősséget.

Kutyával induló versenyzők csak közösségbe vihető, jól szocializált kutyával indulhatnak. A kutyatulajdonos teljes felelősséget vállal kutyájáért, az általa okozott esetleges károk, rongálások megtérítése teljes egészében a tulajdonost terhelik.

A futóversenyen nem kötelező a szájkosár használata, de megkérjük a harciasabb, gyengébb idegrendszerű kutyusok tulajdonosait, hogy szükség esetén használják. Kérjük a póráz használatát. Ajánlott hám használata.

Csak egészséges, érvényes oltással rendelkező kutya vehet részt a versenyen. Kérjük a gazdákat, hogy a kutya oltási igazolványát hozzák magukkal.

A versenyen való részvételkor a résztvevők tudomásul veszik, hogy a róluk készült képeket a szervezők szabadon felhasználhatják reklám tevékenységeikhez, kiadványaikban, azt harmadik félnek korlátozás nélkül átadhatják.

A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenykiírás és versenyszabályzat feltételeit.

A Szervezők fenntartják a program-, időpont-, és útvonal változtatás jogát.

Bízunk benne, hogy felelős kutyatartóként, a részvételi, nevezési feltételek betartásával mind a gazdiknak, mind a kutyusoknak nagyszerű élményben lesz részük!

A résztvevők biztonságáról a Rendőrség mellett a Baranya Megyei Motorkerékpáros Polgárőr Egyesület önkéntesei gondoskodnak. Előre is köszönjük munkájukat!

 

Vendéglátás: Kétlábú indulóinkat a Pláza Grill jóvoltából szendviccsel, pogácsával várjuk!

 

ELŐNEVEZÉS ITT>>