PÉCS PLAZA HÚSVÉTI JÁTÉK ÁPRILIS 7-15-IG

2017. ápr. 2.

KERESD A TOJÁST ÉS NYERJ EGY CSALÁDI HÉTVÉGÉT

a Bikali Puchner Kastélyszálló és Élménybirtokra!

 A Pécs Plaza HÚSVÉTI TOJÁSKERESŐ JÁTÉKOT indít, melynek nyereménye egy csodálatos, 2 felnőtt+2 gyermek részére szóló bikali pihenés.

JÁTÉKSZABÁLYZAT:

A játék ideje: 2017. április 7-15. között
A játék zárása: 2017. április 15. 20 óra
Sorsolás: 2017. április 19-én a Pécs Plaza Igazgatóságán

A játék menete:

1. keresd meg az üzletekben kihelyezett tojásokat
2. a tojásokon található információval és az adataiddal  töltsd ki a játékszelvényt
3. dobd be a kitöltött szelvényt legkésőbb április 15-én 20 óráig.

2017. április 7. és 15. között a Pécs Plaza üzleteiben egy-egy tojást helyezünk el, melyeken különböző ábrák, felíratok találhatók. A Kupon-Pulton és az üzletek pénztárában található regisztrációs játékszelvényt kell kitöltened: az adataid megadása mellett a megfelelő üzlet mellé kell beírnod, hogy mit találtál az üzletben elhelyezett tojáson. A kitöltött szelvényeket az e célra kihelyezett gyűjtődobozba kell bedobnod legkésőbb 2017. április 15-én 20 óráig.

A hiánytalanul kitöltött szelvények beküldői vesznek részt a 2017. április 19-i sorsoláson, a nyertest a szelvényen megadott telefonszámon és e-mail címen fogjuk értesíteni.

Részvételi feltételek:

– A játékban csak hiánytalanul kitöltött játékszelvénnyel lehet részt venni. Hiánytalan kitöltés alatt értendő, hogy az összes üzlet mellé beírásra kerül az információ és a játékos minden személyes adatát megadta.
– A nyertest a szelvényen megadott telefonszámon és e-mail címen fogjuk értesíteni.
– A nyeremény átadására Pécs Plaza Igazgatóságán kerül sor, melyről kép- és videó felvétel készül. A nyertes részvételével hozzájárul ahhoz, hogy ezen felvételeket a Pécs Plaza weboldalán és Facebook oldalán felhasználja, közzétegye.
– A Pécs Plaza a szelvényen megadott személyes adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja tovább.
– A szelvény kitöltője részvételével hozzájárul ahhoz, hogy a Pécs Plaza a későbbiekben a szelvényen megadott e-mail címre marketing célú tájékoztató levelet küldjön.
– A szelvény kitöltője részvételével elfogadja a játék részvételi feltételeiben leírtakat.

A nyeremény:

egy fantasztikus, 2 éjszakára szóló családi pihenés a bikali Puchner Kastélyszálló és Élménybirtokon. Félpanziós ellátás, élményfürdő, wellness-használat…és felejthetetlen élmény vár Rátok!

Az adatkezelő adatai:
Név:  PLZ-Asset Kft.
Székhely: 7632 Pécs, megyeri út 76.
Elektronikus elérhetőség: marketing@pecsplaza.hu
Telefonos elérhetőség: 06 72 529 329

A játékszelvény kitöltője, mint Felhasználó a szelvény kitöltésével és annak a gyűjtőurnában történő elhelyezésével kifejezetten hozzájárul, hogy az Adatkezelő személyes adatait kezelje. Személyes adatait a Felhasználó önkéntesen, jelen nyilatkozat ismeretében bocsájtja az Adatkezelő rendelkezésére. Az Adatkezelő a Felhasználó által önkéntesen megadott és így rendelkezésre bocsátott adatokat kizárólag célhoz kötötten jogosult tárolni.