Pécs első bevásárlóközpontja

Elhelyezkedésének, megközelíthetőségének, szórakozási lehetőségeinek és látogatóinak köszönhetően meghatározó szerepet tölt be Pécs és tágabb vonzáskörzetének életében.

Pécs első bevásárlóközpontja, az 1999-ben megnyitott Pécs Pláza története ismét fordulóponthoz érkezett. 2016. júniusától új tulajdonos, a PLZ Asset Kft. irányítása és vezetése alatt működik tovább.

Célunk, hogy a Pécs Plaza a pécsiek kedvelt családi bevásárló- és szórakoztatóközpontja legyen. Ennek érdekében rövid és hosszú távú stratégiánk keretében a üzletpaletta színesítésével, a vendéglátó és szolgáltató egységek bővítésével, tematikus rendezvényekkel, folyamatos akciókkal és szolgáltatási szintünk emelésével teszünk lépéseket.

A Pécs Plaza jelenleg is számos olyan előnnyel rendelkezik, melyekkel vonzó értékesítési környezetet teremt bérlőinknek.

A legnagyobb előnyeink:
havi átlagban 250 000 látogató (2016. 1-5 hó átlagát nézve)
jó megközelíthetőség autóval és tömegközlekedéssel a város minden pontjáról és Pécs vonzáskörzetéből
840 férőhelyes ingyenes parkoló
Pécs egyetlen, 10 termes multiplex mozija
a város és környékének legnagyobb vásárterének szomszédsága
a közeljövőben a kosárlabda akadémia és aquapark létesül a Plaza közvetlen szomszédságában

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy  bérlőinkkel és látogatóinkkal, vásárlóinkkalfolyamatos és naprakész kommunikációt folytassunk. Ennek érdekében megújítjuk weboldalunkat és Facebook oldalunkat, belső- és külső kommunikációs csatornáinkat, ősztől intenzív kampányba kezdünk, hogy a Pécsett és vonzáskörzetében élőket tájékoztassuk a Plaza eseményeiről, kínálatáról, akcióiról.

Üzletnyitással, üzletbérléssel kapcsolatosan várjuk jelentkezését:

Hornung Áron: 06 30 555 0222
Email: hornung.aron@pecsplaza.hu

Töltse le itt bérlőknek szóló bemutatkozó anyagunkat >>

A Pécs Plaza bérelhető médiafelületeinek ajánlatát itt tudja letölteni >>