Pécs első bevásárlóközpontja

Elhelyezkedésének, megközelíthetőségének, szórakozási lehetőségeinek és látogatóinak köszönhetően meghatározó szerepet tölt be Pécs és tágabb vonzáskörzetének életében.

Pécs első bevásárlóközpontja, az 1999-ben megnyitott Pécs Pláza története ismét fordulóponthoz érkezett. 2016. júniusától új tulajdonos, a PLZ Asset Kft. irányítása és vezetése alatt működik tovább.


Célunk, hogy a Pécs Plaza a pécsiek kedvelt családi bevásárló- és szórakoztatóközpontja legyen. Ennek érdekében rövid és hosszú távú stratégiánk keretében a üzletpaletta színesítésével, a vendéglátó és szolgáltató egységek bővítésével, tematikus rendezvényekkel, folyamatos akciókkal és szolgáltatási szintünk emelésével teszünk lépéseket.


A Pécs Plaza jelenleg is számos olyan előnnyel rendelkezik, melyekkel vonzó értékesítési környezetet teremt bérlőinknek.

A legnagyobb előnyeink:
 ismert és bejáratott bevásárlóközpont
havi átlagban 290 775 látogató (2017. teljes év átlagát nézve)
jó elhelyezkedés
könnyû, gyors, jó megközelíthetõség autóval és tömegközlekedéssel a város minden pontjáról és Pécs vonzáskörzetébõl
840 férõhelyes INGYENES PARKOLÓ egész évben
Pécs egyetlen, 10 termes multiplex mozija
a város és környékének legnagyobb vásárterének szomszédsága
fejlesztés alatt álló környezet: a közeljövõben kosárlabda akadémia
és aquapark létesül a Plaza közvetlen szomszédságában
stabil törzsvásárlói réteg
jól áttekinthetõ, kényelmes vásárlást biztosító földszintes elrendezés
sokszínû ételudvar
sportolási lehetõség
szolgáltatók (posta, lottózó, tisztítószalon-ruhajavító, játszóház)
színes üzletportfólió
Pécs egyetlen kutyabarát bevásárlóközpontja


Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy bérlõinkkel és látogatóinkkal, vásárlóinkkal folyamatos és naprakész kommunikációt folytassunk. Ennek érdekében megújítottuk weboldalunkat és Facebook oldalunkat, belsõ- és külsõ kommunikációs csatornáinkat, hogy a Pécsett és vonzáskörzetében élõket folyamatosan tájékoztassuk a Plaza eseményeirõl, kínálatáról, akcióiról.

Egész évben érdekes és színes progarmokkal várjuk látogatóinkat, mint például gyerekprogramok, kutyás futás, autós programok, jótékonysági akciók, kézmûves foglalkozások, bevásárlónapok, kuponos hétvégég, tematikus programok (pl. Star Wars Nap, Halloween napi Boszi Party, Gyereknap, bokszverseny, farsang...) 2017-ben több mint 30 alkalommal kínáltunk szórakozási lehetõséget is a Pécs Plaza vásárlóinak


Töltse le itt bérlőknek szóló bemutatkozó anyagunkat >>


A Pécs Plaza bérelhető médiafelületeinek ajánlatát itt tudja letölteni >>


Képek rendezvényeinkről>>

ÉLMÉNY, VÁSÁRLÁS, SZÓRAKOZÁS

• nyitva a hét minden napján
• NONSTOP INGYEN parkolás
• színes programok
• bevásárlónapok
• sportolási és szórakozási lehetõségek
• színes üzletpaletta
• nyereményjátékok
• mozi


KÖRNYEZET ÁTTEKINTÉSE

PÉCS
Pécs megyei jogú város, Baranya megye, a Pécsi kistérség székhelye. A város népessége 146 000 fõ (2015 évi adat). A megye lakosságának közel fele a pécsi agglomerációban él, és ennek 4/5-e Pécsett.
Baranya megyét tekintve a foglalkoztatottak 54%-a ingázik Pécsre (naponta 30 ezer fõ). Pécs lakosságszámát és területét tekintve nagyvárosnak számít. A bevásárlóközpont közvetlen vonzáskörzete kb. 30-40 km-es területre (30 perc autós menetidõ) terjed ki, melyben 217.000 fõ érhetõ el.

PÉCS PLAZA

2016 a változások éve volt Pécs elsõ bevásárló- és szórakoztató központja, a Pécs Plaza életében. A tulajdonosváltás a Plaza vezetésében és szellemiségében is új irányt határozott meg. Nagy örömünkre szolgál, hogy régi Bérlõinkkel szinte 100%-ban tudtuk megújítani a szerzõdéseket és új üzletnyitások is megvalósultak az elmúlt két évben, mint például Pepco, Libri Könyvesbolt, Cutler Fitness&Gym, Rafting Optika, Uzsi Egészségbolt, Beatrix Bizsu, Scitec Nutrition, Süel Márkabolt, Selin Home bútorbolt, ruházati üzletek, Kutyaszertár.
Nálunk nyitotta meg kapuit Pécs legújabb és legmodernebb edzõterme, és a bevásárlóközpontunkban sok éve mûködõ mûszaki áruház is a korábbinál kétszer nagyobb üzletben nyitott újra.

Ételudvarunk teljes kihasználtsággal mûködik és rendkívül népszerû a látogatóink körében.


Megújult weboldalunkon és Facebook oldalunkon továbbra is díjmentesen biztosítjuk Bérlõinknek a megjelenést. 2018-ban is további médiumok (print, rádió, online, óriásplakát, buszreklám, Instagram) folyamatos bevonásával igyekszünk a Pécs Plazát és Bérlõink üzleteit népszerûsíteni.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy olyan ingyenesen látogatható rendezvényeket szervezzünk, melyekkel a családok minden tagjának, felnõtteknek és gyerekeknek egyaránt élménydús szórakozási lehetõséget biztosítunk. A programok mellett rendszeresen tartunk kuponos bevásárlónapokat, nyereményjátékokat.

2017-ben összesen közel 3,5 millió  látogató fordult meg a Pécs Plazában!
Havi átlag: 290 775 látogató/hó
Napi átlag: 9 560 látogató/nap

Néhány kiemelkedõen magasan látogatott nap 2018-ban:
2018. október 12. péntek Mecsek Rallye 23 980 látogató
2018. október 11-14. Glamour-Napok: 75 738 látogató

 

 

Üzletnyitással, üzletbérléssel kapcsolatosan várjuk jelentkezését:

Hornung Áron: 06 30 555 0222
Email: hornung.aron@pecsplaza.hu