Üdvözlünk a megújult Pécs Plazában, ahol a vásárlás és szórakozás egy helyen találkozik!

Legyen szó divatról, sportról vagy családi programokról, a Pécs Plaza minden korosztály számára izgalmas lehetőségeket kínál. Nálunk minden egy helyen megtalálható: legyen szó postai ügyintézésről, fodrászatról vagy egy gyors bevásárlásról, nálunk egyszerűen és kényelmesen intézheted el a mindennapi teendőidet.

Miért érdemes ellátogatni hozzánk?

INGYENES PARKOLÁSSAL VÁRUNK

CUTLER GYM - PÉCS EGYIK LEGNAGYOBB EDZŐTERME

BUBORÉK JÁTSZÓHÁZ - GARANTÁLT A SZÓRAKOZÁS

PÉCS EGYETLEN 10 TERMES CINEMA CITY MOZIJA

AZ ORSZÁG LEGSZEBB INTERSPORT ÜZLETE

VÁLTOZATOS BÉRLŐI AJÁNLATOK

KÖNNYEN ÁTLÁTHATÓ BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

NÉPSZERŰ ÉTELUDVAR, VÁLTOZATOS ÍZVILÁG

Sport és mozgás – A fitt élet nálunk kezdődik!

A Scitec Nutrition prémium termékei és a Cutler Gym modern edzőterme segítenek, hogy mindig a legjobb formádat hozd. Az UZSI Egészségbolt széles választéka, a DM és a BENU gyógyszertár vitaminjai és táplálékkiegészítői, valamint a Dorko stílusos sportruházata mind a te aktív életmódodat támogatják. Az Intersport pedig széles választékával gondoskodik arról, hogy bármilyen sportágban otthon érezd magad.

Fedezd fel a divat és lakberendezés világát!

Látogass el a CCC, House, Sinsay, Street Fashion, vagy az OF Mens’s Wear üzleteibe, és frissítsd fel ruhatárad! Ne hagyd ki a Devergo fiatalos kollekcióit, a Moda Sorella elegáns darabjait, vagy a Z&H Divat trendi kiegészítőit. A Joya cipőbolt stílusos és kényelmes lábbelik széles választékával vár, míg a Golden Lux ékszereivel igazán különlegessé teheted öltözékedet. A Rafting Optika kínálatában pedig stílusos szemüvegek várnak rád.

Élmények minden alkalomra

Egy jó mozi vagy egy könyv mellett eltöltött pihentető pillanat valódi feltöltődést jelent! A CinemaCity legújabb filmjei és a Libri széles könyvkínálata minden korosztály számára remek szórakozást kínál. Fedezd fel a McDonald’s, KFC és Purple Panda éttermek kínálatát, ahol ízletes falatok és gyors kiszolgálás vár! Ha az olasz ízek kedvelője vagy, ne hagyd ki a Don Pepe és Tavola Italiana éttermeket, ahol ínycsiklandó ételek kényeztetnek. A Lipóti Pékség friss pékáruival, a Mecsek Cukrászda és a Heted Hét Kürtöskalács édes finomságaival, valamint a Görög Has Faloda, Prézli gyorsétterem és a Pláza Grill ízletes fogásaival mindenki megtalálja a kedvenc csemegéjét.

Ne felejtsd el felfedezni a Plaza többi izgalmas szolgáltatását sem! A Solisun és a Hair Salon is arra vár, hogy még színesebbé tegyék a napodat.

Gyerekparadicsom a kicsiknek

A gyerekek számára bőven akad kikapcsolódási lehetőség a Pécs Plazában, ahol számos gyermekbarát üzlet gondoskodik arról, hogy a kicsik is élvezzék a nálunk töltött időt. A Buborék Játszóház garantált szórakozást nyújt a legfiatalabbaknak, míg a Pepco és a Brendon széles választéka játékszereket, ruházatot és egyéb kiegészítőket kínál a legkisebbek számára.

Látogass el a Pécs Plazába, ahol a sokszínű kínálat garantáltan életre kelti a mindennapokat!