Akcióink

Cinema City: Film premierek

Cinema City: Film premierek

Premier filmek:

Transformers Egy (12) (Transformers One) – premier előtt – 2D/3D, szinkronos; 2D, eredeti nyelven

Ez a régóta várt eredettörténet bemutatja, hogyan lettek a TRANSFORMERS univerzum legikonikusabb karakterei, Orion Pax és D-16 bajtársakból esküdt ellenségekké, azaz Optimusz Fővezérré és Megatronná.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Transformers Egy

Joker: Kétszemélyes téboly (16) (Joker: Folie á Deux) – 2D, szinkronos/feliratos

Az Arkham Elmegyógyintézet legőrültebb lakója, Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) kiszabadul a rács mögül, és nincs egyedül. Vele tart egy nő (Lady Gaga), aki maga sem a kiegyensúlyozottság szobra. Gotham City sötét, mocskos utcáin újra elszabadul a káosz és az erőszak. Pedig ők csak azt akarták, amit a város összes „normális” lakója: szerelmet, megértést és lángokat. De az ő útjuk nem normális út…

Jegyfoglalás és -vásárlás: Joker: Kétszemélyes téboly

Barátom, a pingvin (16) (My Penguin Friend) – 2D, szinkronos

A Barátom, a pingvint egy epikus igaz történet ihlette. Joao, a halász egy nap egy olajszennyezéstől szenvedő pingvinre talál a tengerparton, akire segítség nélkül a biztos halál vár. A férfi megtisztítja a pingvint, majd a megerősödött kisállatot útnak engedi. A pingvin viszont a megmentőjével marad, s a hónapok alatt különös barátság alakul ki közöttük. A kis madár aztán egy nap eltűnik, ám a csoda ezzel nem ér véget: a pingvin évről évre visszatér a halászhoz. Még a hatalmas óceán sem tudja elválasztani a barátokat, ezzel felejthetetlen élménnyel gazdagítva a nézőt is.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Barátom, a pingvin

Január 2. (12) – 2D, magyar

A Január 2. egy különköltözés története. Klára és Áron válnak, a költözésben Klárának egy barátja, Ági segít. Ági szerez egy autót, és reggel 8-ra megérkezik a ház elé. Tél van, január. Az eseményeket Ági nézőpontjából látjuk. A pakolás egész nap tart. Összesen hét kört írnak le a régi lakás és az új albérlet között, és bár ugyanazt az utat teszik meg oda és vissza, minden kör más.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Január 2.

Hirtelen menyasszony (16) (Pimp My Bride (L’Hereuse élue)) – 2D, szinkronos

Alexandre Aja a Stranger Things és az Érkezés producereivel karöltve készítette el új túlélőhorrorját, a Ne oldozz el!-t. A főszerepet alakító Halle Berry két ikerfia számára próbál védelmet nyújtani az erdő közepén lévő házukban. A legfontosabb, hogy mindig kapcsolatban maradjanak, akár egy kötél által, különben az őket évek óta rettegésben tartó gonosz eljön értük. Az egyik fiú azonban megkérdőjelezi az entitás létezését, ami megtöri a hármuk közti köteléket és elkezdődik a harc a túlélésért.

Jegyfoglalás és -vásárlás: Hirtelen menyasszony

C&A_70%_akcio Corvin Plaza