Intersport

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 10:00 – 20:00

Szombat 10:00-20:00

Vasárnap 09:00-18:00

Az üzletről

Az Intersport a világ legnagyobb sportcikk-kiskereskedelmi hálózata, amely 42 országban összesen 5.300 üzletet működtet. Magyarországon 14 Intersport sportszaküzlet található, melyek kifejezetten a sport kedvelőinek szólnak.

Az üzletek gazdag kínálata márkás termékek ezreit rejti, legyen szó kerékpározásról, futásról, túrázásról, fitneszről, csapatsportokról és sok-sok egyéb sportról.

Sportcipők, sportruházatok, kiegészítők és sportkellékek alkotják a széles választékot, amelyek között minden sportág kedvelője rátalál a számára tökéletes darabra. Továbbá a cég prioritása, hogy a legjobb ár-érték arányban legyenek elérhetők a legexkluzívabb darabok is.

Olyan híres márkák, mint a Nike, Adidas, Champion és Under Armour mellett egészen exkluzív és sportspecifikus márkák termékei is elérhetők a kínálatban, például kerékpározáshoz a KTM és a Genesis, futáshoz az Asics és a Hoka, túrázáshoz a Salomon és a The North Face, síeléshez pedig az Atomic és az Icepeak márka.

Elfogadott fizetési eszközök
 • Készpénz
 • Bankkártyák: Visa, Visa electron, Master Card
 • Ajándékkártya
  Saját szolgáltatások

  Ajándékkártya

  Minden alkalomra a megfelelő ajándék sportos ismerőseidnek.

  Egyszerűen válaszd ki a kártyát és töltsd fel a kívánt összeggel. A kártyát bármely INTERSPORT üzletben feltöltheted 1.500 és 150.000 Ft közötti értékben. Az ajándékkártya a vásárlást követő négy évben érvényes. Az egyenleget részösszegenként is beválthatod. Az ajándékkártya nem fizethető ki készpénzben.

  Törzsvásárlói rendszer

  Számunkra a Vásárlók elégedettsége a legfontosabb. Az INTERSPORT törzsvásárlói kártyával számos exkluzív előny és ajánlat vár.

  Előnyök:

  • 3% kedvezmény jóváírása minden vásárlásnál. A kedvezményt minden év októberében írjuk jóvá (a szeptember 1-től augusztus 31-ig tartó időszakra) és vásárlási utalvány formájában küldjük meg neked postai úton.
  • Számos olyan ajánlattal kedveskedünk az év során, mely kizárólag törzsvásárlóink számára elérhető.
  • A kerékpár vásárlása utáni első szervíz ingyenes!

  Hol érvényes a törzsvásárlói kártya?

  Minden magyarországi INTERSPORT üzletben érvényes. A bónuszokat minden üzletünkben gyűjtheted, az éves kedvezmény jóváírását attól az üzlettől kapod, ahol a kártya kiállításra került.

  Még nem rendelkezel INTERSPORT kártyával?

  Kérd a kasszánál munkatársunktól bármely INTERSPORT üzletben.

  Egyéb információk

  Nincs megadva